Dyrk Chilier hele året rundt, indenfor med billig grolys

billig grolys

Siden jeg har i fjord flyttede i hus med konen, er det blevet min store passion at dyrke chilier. Alle mulige forskellige slags. Jeg har med tiden lært at man kan ”snyde” planten, og få flere høste på et år ved at dyrker under kunstig grolys. Derfor blev min mission at finde et sted online der solgte noget billig grolys til netop mit formål. Efter kort tids søgen fandt jeg en rigtig lækker gro shop med beliggenhed i Århus, som havde et stort udvalg af billig grolys.

Billig grolys er det bedste jeg ved

Denne shop var meget behjælpelig med at finde det helt rigtige grolys til mig og mit behov. Så nu har jeg fået pakket alt mit nye udstyr ud og fået det installeret indenfor. Chilierne er kommet under lyset og står så fint og smasker sig i dejligt lys. Jeg føler mig nærmest som en lille dreng igen. Der venter på at det bliver den 24. december hvor alle pakkerne skal åbnes. 

Status: Mine chilier har nu stået under mit ny købte lys i små to ugers tid, og det ser bare skidegodt ud. Planterne tager form og der kommer mere og mere fylde og masse på, lige akkurat som ønsket og forventet. Det er bare en fryd for øjet, eller rettere for chili entusiaster. Jeg vil klart anbefale andre med samme passion som jeg selv at opsøge deres lokale gro shop inden de går helt i gang, så de kan få den bedste hjælp og rådgivning fra start.

Men måske er du også mere end bare vild med det her fest tema i dag – læs med her!

En god start på livet

Dette har nemlig hjulpet mig ekstremt meget, og jeg har nu fået planlagt mit grow så jeg gror på ”kalender”. Og dermed kan få flere høste om året – super smart! Mit næste mål må være at lære at tage stiklinger fra en moderplante, men dette kræver lige en tur forbi gro butikken igen så jeg kan få vejledning og instrukser. Ja, der går helt sport i den. Men jeg elsker at være selvforsynende og endda også meget mere selvforsynende end jeg kan nå at spise, så min familie og venner nyder også rigtigt godt af alle mine mange chilier. Herfra vil jeg bare sige, hop ud i det – og dyrk dine afgrøder selv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *