Hvad er, og hvad kan Ripen?

Ripen

Slutningen af blomstrings gødning.
”Flagskibsproduktet” fra GHE-sortimentet, Ripen er både en slutning af blomstringsgødningen og en tvingende løsning, der giver dig kontrol over modningsprocessen af dine plantager. Ripen forbedrer kvaliteten af blomstring eller frugtningen og øger produktionen af aktive ingredienser (aromaer, æteriske olier, terpener), hvilket muliggør remobilisering og metabolisering af akkumulerede elementer.

En tvangsløsning
Anvendes i den sidste fase af plantens liv som en tvingende løsning, Ripen gør det muligt at styre høstdatoen og dermed beskytte din produktion mod farerne ved kulde eller luftfugtighed. Med det kan du også harmonisere slutningen af blomstringen ved at accelerere modningen af dovne planter eller sene sorter. I tilfælde af et alvorligt angreb af patogener eller insekter kan det accelerere cyklussen og spare din afgrøde, både indendørs og udendørs. Tag kontrol over dine planter – brug Ripen. 

Hvordan det virker – BRUG IKKE RIPEN under vækst!

Det er designet til at skabe en aktiv kvælstofmangel:
Ved at give direkte assimilable mineraltilskud, der fremmer modning, opfordrer Ripen planten til at styrke sit forsvar og effektivt eliminerer overskydende næringsstoffer og rester (nitrogen, sporstoffer eller chlorophyll). Smag og aktive ingredienser forbedres betydeligt, som det samlede udbytte!
En langt mere effektiv løsning end blot skylning med vand.

Hvordan anvendes det?
Varigheden af anvendelse af Ripen er generelt mellem 10 og 15 dage. Du kan dog tilpasse denne anbefaling og doserne afhængigt af de forskellige planter, vækstbetingelserne og det anvendte substrat. Så det første punkt, uanset situationen, skal du først observere dine planter! Anvend derefter behandlingen i overensstemmelse med situationen, indtil bladene bliver gule, eller indtil den ønskede grad af modenhed er opnået.

Følgende scenarier
Du må ikke kombinere andre næringsstoffer, gødninger eller forstærkere, mens du bruger Ripen, da alt hvad planten har brug for at fuldføre sit liv og modning allerede findes i formlen. Du kan dog forbedre dine høstarter ved at bruge de andre produkter i GHE-serien før og efter denne fase.

– FloraSeries: For at opnå de bedste resultater anvendes Ripen efter produkterne Flora Series, (3-komponents vækstgødning.)

– FloraKleen: FloraKleen hjælper Ripen med at udvikle sit fulde potentiale. Før det påføres, fjerner FloraKleen resterende nitrogen og andre mineralsalte fra substratet. Efter det gives et skyl med FloraKleen giver din afgrøde et boost i smagen.